Broszura „O kukurydzy to, co najważniejsze” – ed. 2025
Prezentujemy broszurę „O kukurydzy to, co najważniejsze”.Opracowanie zostało sfinansowane ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych KOWR (#Fundusze ...
Artykuł „Dlaczego warto jeść kukurydzę?” edycja 2025
Prezentujemy artykuł „Dlaczego warto jeść kukurydzę?” – edycja 2025, który ukazał się w czasopismach: Nowości Gastronomiczne, Poradniku Restauratora, Przegląd Gastronomiczny, ...
Materiały szkoleniowe – Kolno 2025
Prezentujemy materiały ze szkolenia „Kukurydza i sorgo – uprawa i wykorzystanie w warunkach woj. podlaskiego”, które odbyło się w Kolnie ...
Materiały szkoleniowe – Pawłowice 2025
Prezentujemy materiały ze szkolenia „Sorgo – czy warto je uprawiać?”, które odbyło się w Pawłowicach 16 października 2025 r.Zapraszamy do ...
