Publikacje Inne
Zapraszamy do zapoznania się z publikacjami poświęconymi uprawie i wykorzystaniu kukurydzy. Przygotowanie publikacji zostało sfinansowane z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa.

Instrukcja uprawy kukurydzy na cele spożywcze
Prezentujemy ulotkę autorstwa mgr Joanny Jus przy merytorycznej konsultacji prof. dr hab. Tadeusza Michalskiego pt. „Instrukcja uprawy kukurydzy na cele spożywcze”. Ulotkę sfinansowano z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych. Zapraszamy
22 września 2021

Ulotka „Uprawa i wykorzystanie ziarna kukurydzy dla celów spożywczych
Prezentujemy ulotkę autorstwa dr hab. inż. Pawła K. Beresia prof. IOR – PIB „Uprawa i wykorzystanie ziarna kukurydzy dla celów spożywczych”. Przygotowanie ulotki sfinansowano z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów
8 września 2021