Komisja preselekcyjna II edycji konkursu „Kukurydziane inspiracje” w dniu 7 listopada br. wyłoniła spośród 29 zgłoszeń pięć dwuosobowych zespołów, które zmierzą się w finale 28 listopada br. w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Mysiadle k. Warszawy.
Są to zespoły ze szkół:
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach,
Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im Adama Chętnika w Ostrołęce,
Zespół Szkół Gastronomicznych im. Marii Skłodowskiej-Curie Technikum nr 8 w Częstochowie,
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Michała Drzymały w Brzostowie,
Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie.
Wszystkim Zespołom, które zgłosiły się do II edycji konkursu, a także nauczycielom i opiekunom, którzy przygotowali zespoły do konkursu serdecznie dziękujemy.
Zapraszamy Wszystkich do śledzenia zmagań Uczestników w finale konkursu.
Szczegóły dotyczące konkursu dostępne są na stronie: https://kukurydziane-inspiracje.pl/