Serdecznie zapraszamy na II Narodowy Dzień Kukurydzy 2022, który odbędzie się 25 sierpnia br. w Łagiewnikach, w powiecie krotoszyńskim.Organizatorzy: HR ...
Prezentujemy artykuł „Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych” autorstwa Henryka Piekuta, który ukazał się w miesięczniku „Przegląd Techniczny” nr 3/2022.Opracowanie zostało ...
Prezentujemy artykuł „Złoty smak kukurydzy” autorstwa Katarzyny Wójcik, który ukazał się w miesięczniku „Warzywa i Owoce Miękkie” nr 6/2022.Opracowanie zostało ...
Opublikowany jest już kolejny 56 numer czasopisma KUKURYDZA. Zapraszamy do lektury.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności