Kategorie
Artykuł „Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych”
Prezentujemy artykuł „Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych” autorstwa Henryka Piekuta, który ukazał się w miesięczniku „Przegląd Techniczny” nr 3/2022.Opracowanie zostało ...
Artykuł „Złoty smak kukurydzy”
Prezentujemy artykuł „Złoty smak kukurydzy” autorstwa Katarzyny Wójcik, który ukazał się w miesięczniku „Warzywa i Owoce Miękkie” nr 6/2022.Opracowanie zostało ...
Co tydzień o kukurydzy. Susza w kukurydzy – poważne zagrożenie
Co tydzień o kukurydzy. Nr 16Pobierz ...
Co tydzień o kukurydzy. Kruszynek (Trichogramma ssp.) w kukurydzy – kiedy i po co stosować?
Co tydzień o kukurydzy. Nr 15Pobierz ...
Co tydzień o kukurydzy. Poskręcane liście kukurydzy w kształt rurki i szablastego tworu – co powoduje taki objaw?
Co tydzień o kukurydzy. Nr 14Pobierz ...